Nyttig karrieredag

Malakoff hadde sin egen karrieredag torsdag 30.januar. Mer enn ti ulike høyskoler, folkehøyskoler og universitet i tillegg til forsvaret stilte opp for å svare på spørsmål fra elever som ønsker å ta videre utdanning. - Dette var veldig nyttig. Vi har fått mange gode tips, synes noen av elevene på vg3.

Klikk for stort bildeHøyskolen i Østfold informerte blant annet om lærerutdanninga. Merete Kildahl   

For andre året på rad arrangeres Malakoff vgs sin egen karrieredag for elevene sine. Her får de tips, råd og veiledning om hvilke utdanninger de kan ta etter videregående. 

- Vi har jo vært på utdanningsmesser ute av huset, men de er ofte veldig store. Her er det mindre forhold og enklere å spørre og få svar. De fleste aktuelle utdanningsstedene er likevel til stede. Veldig bra, var kommentaren fra en jentegjeng på vg3.

Hvis elever fortsatt lurer på noe kan de ta kontakt med skolens egne rådgivere.

Klikk for stort bildePolitiet svarte på mange spørsmål om mulighetene innenfor deres utdanning. Merete Kildahl  Klikk for stort bildeRådgiverne på Malakoff inviterte til Karrieredagen. F.v. Hanna Maria de Lange, Kitt Bendix Marthinsen, Inger Kathrine Breifjell og Lisbeth Melvær. Merete Kildahl