PC- og bokinnlevering skoleslutt 2020

I anledningen overgang fra Østfold fylkeskommune til Viken fylkeskommune blir det litt annerledes innlevering i år. Og i tillegg har vi korona som gjør saken enda vanskeligere.

I år blir det bestemte innleverings- og utleveringsdatoer med klokkeslett for klassene. Noen klasser er i delt i A- og B-grupper som er kjent fra undervisningen. Det er viktig at disse følges nøye.

Hvis du ikke kan møte til den angitte tiden, SKAL vi ha beskjed om dette på e-post: hjelp-Malakoff@ostfoldfk.no . Du kan sende bøker, pc og utstyr med en annen person dersom du er syk, men du må påse at  denne personen får med kvittering for deg.

Se video hilsen fra biblioteket og IT-avdelingen

Innlevering av lærebøker og bibliotekbøker:

Bøker leveres i den store kantina til tiden du er tildelt i timeplanen over. Lærebøkene legges på paller som vil være merket med klassenavn. Bibliotekbøker legges på egne paller. Det vil være en vakt som passer på at avstandsregler følges, og det blir hengt opp informasjonsplakater om dette.

Når bøker er levert går du rett bort på C146 og leverer pc til speiling. Lader skal levers kun for deg som slutter på skolen.

NB: Husk å tømme skapet ditt!

Innlevering PC og PC-utstyr:

Innlevering skjer på rom C146 og utlevering på C160 dagen etter på samme tidspunkt som du leverte den inn.

Det vil være en vakt som passer på at gjeldende smittevernregler blir overholdt ved inn- og utlevering. Vaskerutiner og innleveringsrutiner vil bli merket med plakater ved vaskestasjonene.

Dersom du er elev på Malakoff til høsten, skal du beholde pc-en i sommer. Du må likevel levere pc til speiling, men du skal ikke levere lader eller sekk. Du henter pc-en dagen etter til samme tidspunkt du leverte. Du får da Vikenspeil på maskinen. Deretter følger du instruksjonen på skjermen, og logger på med din nye Vikenbruker. Informasjon om hvordan du aktiverer Viken brukeren din står forklart i SMS-en du fikk fra Viken fylkeskommune.

Alle elever som skal slutte leverer pc og lader. Sekk er frivillig.

Sikkerhetskopi senest 1. juni!!! Før innlevering er det viktig at du har tatt vare på det du trenger på pc-en. Det som ligger lokalt på maskinen, og i hjemmekatalogen må du ta vare på selv. Hvis du fortsatt er elev i Viken neste skoleår, kan du legge det på Onedrive (Østfold fylkeskommune). Det som ligger på Onedrive (Østfold fylkeskommune) blir med over til Onedrive (Viken fylkeskommune). Se også: Ta ditt skolearbeid med inn i Viken! Det er IKKE tid eller mulighet til å gjøre dette ved innlevering. Skolen har ikke ansvar for tapt data.

Bøker, pc og lader som ikke blir levert, blir fakturert i henhold til kontrakten som ble undertegnet ved skolestart.

Biblioteket og IT-avdelingen