Pc- og lærebokinnlevering

Biblioteket og IT-avdelingen holder åpent for innlevering av bøker og pc-er fra 7.juni. Siste frist for innlevering er 21.juni. Det er viktig for IT-avdelingen og biblioteket at dere leverer så fort dere har mulighet, eller at dere kommer til avtalt tid. Elevskap må også tømmes før 21.juni.

Lykke til med innspurten!

Lærebøker og skolepc 1 - Klikk for stort bilde

Hvor skal jeg levere?

Bøker leveres på biblioteket. Pc-er leveres i kjellergangen under IT-avdelingen

Manglende innlevering/tap av utstyr

Utstyr som ikke blir innlevert innen gjeldende frister, vil bli betraktet som «tapt», og elev/foresatte vil motta en faktura på opptil kroner 5 000,- for utstyret (bøker og pc m/tilbehør). Det vises ellers til utlånsavtale for datautstyr og trykte læremidler, som ble undertegnet ved utlevering av pc og trykte læremidler.

Eleven vil motta en kvittering som dokumentasjon på at datautstyret med tilhørende lader og sekk er innlevert. Kvitteringen må oppbevares i minst 12 måneder som bevis på at utstyret er innlevert.

Hva skjer dersom du ikke leverer bøker og pc-utstyr innen fristen?

Etter skoleavslutning starter skolen arbeidet med å sende ut regninger på manglende lærebøker og pc-utstyr. Har du ikke levert bøkene og pc-utstyret da, vil du få en regning. Vi må være sikre på å ha nok bøker og pc-utstyr ved skolestart. Derfor kan du ikke komme med læreboka eller pc-utstyret i august.

Dette må du gjøre før du leverer bøker og pc

Innlevering av bøker og pc

Lone Eva Gregersen Johansen
Elisabet Breimo