Politiet besøker russen

Alle vg3 klasser på Malakoff får besøk av politiet i uke 47. De vil sammen med skolen informere om russefeiring og konsekvenser. Hensikten er å forebygge uønskede hendelser.

Politiet vil besøke alle vg3 klassene på Malakoff sammen med rektor Sigrid Sandvand i uke 47. - Klikk for stort bildePolitiet vil besøke alle vg3 klassene på Malakoff sammen med rektor Sigrid Sandvand i uke 47.

Malakoff vil forsøke å forebygge dårlige opplevelser og negative hendelser for årets russ. Derfor samarbeider skolen med politiet.

- Vi har et tett samarbeid med forebyggende politi og vi skal besøke alle klassene på vg3. I tillegg får ungdommen mulighet til å ta kontakt med politiet alene for en prat eller spørsmål, forteller rektor Sigrid Sandvand.

Det er hun og to fra politiet som møter i klassene. Det skjer mandag 19. og tirsdag 20.november.

I tillegg kan elever henvende seg direkte til politiet her på skolen mandag fra klokka 11.30 - 12.30 på rom A150 og B130. Tirsdag klokka 11.30 - 12.00 og 13.00 - 13.30 på rom A150 og B130.