Snart eksamen

Eksamenstida nærmer seg. Nedenfor finner du er oversikt over datoene du må merke deg.

Elevene fra VG3 STUSP er snart ferdige med tre år videregående utdanning. Nå gjenstår bare eksamen. - Klikk for stort bildeElevene fra VG3 STUSP er snart ferdige med tre år videregående utdanning. Nå gjenstår bare eksamen. Merete Kildahl

I tabellen nedenfor er de foreløpig viktigste datoene du må merke deg - nemlig dagene du kan bli trukket ut til skriftlig eller muntlig eksamen. Disse dagene må du sjekke Fronter klokka 09.00 eller klokka 08.00 eller møte opp på skolen og se oppslag ved hovedinngangen.

Eksamenstrekk offentliggjøres

Skriftlig eksamen – for alle elever:

Tirsdag 15. mai kl. 0900

Ulike datoer

Muntlig og muntlig praktisk eksamen:

Vg2 ST
Vg3 ST
Vg3 PB

Fredag 8. juni kl. 0800

Tirsdag 12. juni

Vg2 ST
Vg3 ST
Vg3 PB

Onsdag 13. juni kl. 0800

Fredag 15. juni

Vg1 yrkesfag
Vg2 Yrkesfag
Vg1 ST
Voksenopplæring

Mandag 11. juni kl. 0800

Onsdag 13. juni

Alle - reservedag

Fredag 15. juni
Kl. 0800

Tirsdag 19. juni

Alle på skolen ønsker at du skal lykkes med din eksamen. Her kan du få tips om  hvordan du kan forberede deg eller møte utfordringen.

Om skriftlig eksamen på ndla.no

Om muntlig eksamen på ndla.no

Egen sending fra ndla om eksamen på youtube

Om eksamensangst på ung.no