Solidaritetsdagen 2020 nærmer seg

5.februar er det solidaritetsaksjon på Malakoff igjen. Hele skolen skal jobbe til inntekt for caresenteret vi hjelper til å drifte i Giribe i Kenya.

Klikk for stort bildeDisse barna kan gå en bedre framtid i møte ved hjelp av innsatsen fra Malakoff vgs.

Alle på skolen kan bidra til aksjonen på ulike måter og alle elever må velge et alternativ via en lenke som er sendt ut på e-post.

Dette kan du velge blant:

Arbeide selv:

Dette opplegget ligner på Operasjon Dagsverk; du jobber enten hjemme, hos naboen eller i en bedrift og samler inn en minstesum på 250 kr. Det vil bli utlevert et skriv som skal gis til arbeidsgiver for signatur.

Bøssebærere:

Fra 16.00-18.00 har dere mulighet til å gå med bøsser i boligområder rundt i Moss og Rygge. Her er det en fordel om dere sier i fra om dere har bil, så kan dere få en rute som er litt lenger unna hvis dere ønsker det. Minstesum som skal samles inn er ca 250 kr.

I tillegg er det behov for noen som kan stå ved Moss og Rygge togstasjon på morgenen for å samle inn penger, send gjerne en e-post dersom dette kan være aktuelt for deg.

Åpen dag:

På kveldstid blir det åpen dag der de ulike seksjonene og fagene kan vise fram hva de gjør. Her må du ha avtale med lærer på forhånd og fått en oppgave du skal gjøre, f.eks. stå på stand eller selge kaker og lodd.

Alternativt opplegg:

For de som ikke ønsker å delta på aksjonen vil det være alternativt opplegg på skolen fra 08.00-15.30 med oppgaver og forelesning i regi av komitéen. Dersom du ikke møter opp til dette vil du få fravær.

- Vi håper selvsagt at alle ønsker å delta på aksjonen. I fjor samlet vi inn over 250.000 kroner som gikk uavkortet til barna i Giribe og driften av caresenteret de får bo på, forteller leder for solidaritetskomitéen Sunniva Fjeldstad.

Dersom dere har noen spørsmål kan dere ta kontakte henne på e-post: sunnivgf@ostfoldfk.no

Klikk for stort bildeDenne uka fikk elevene informasjon om prosjektet og caresenteret vi støtter i Giribe i Kenya. Merete Kildahl  Klikk for stort bildeBarna som får bo på caresenteret får en trygg oppvekst med både skole og lek. Klikk for stort bildeCaresenteret i Giribe i Kenya huser nå en stor barneflokk.