TILA på oppdrag

Byggklassen på tilrettelagt avdeling (TILA) på Malakoff har hele høsten jobbet på klubbhuset til Vestby Jeger- og Fiskerforening på Ødemørk i Hølen. - De har gjort en flott jobb, sier Robert Askland.

Disse elevene har jobbet to dager i uka med å fornye klubbhuset til Vestby jeger- og fiskerforening. Bak fra venstre: Christoffer Karlsen, Nicco Alslie, Daniel C. Syvertsen, Tobias Herheim. Foran fra venstre: Johannes Nilsen Meskanen, Michael Putkiewicz, Kristoffer Winther. - Klikk for stort bildeDisse elevene har jobbet to dager i uka med å fornye klubbhuset til Vestby jeger- og fiskerforening. Bak fra venstre: Christoffer Karlsen, Nicco Alslie, Daniel C. Syvertsen, Tobias Herheim. Foran fra venstre: Johannes Nilsen Meskanen, Michael Putkiewicz, Kristoffer Winther. Robert Askland

TILA klassen har hatt produksjon to dager i uka gjennom hele dette første halvåret. Byggeplassen har vært klubbhuset til Vestby Jeger- og Fiskerforening på Ødemørk. Arbeidsoppgavene har blant annet bestått av å bygge stillaser, vaske og male fasader og bytte vindtetting og kledning på fasader.

- Elevene har fått gode arbeidsrutiner med tanke på HMS (helse, miljø og sikkerhet) og gode erfaringer å ta med seg ut i arbeidslivet. De har jobbet bra. Jeg gleder meg til resten av skoleåret med dem, sier en av arbeidslederne deres, Robert Askland.

Klubbhuset til Vestby jeger- og fiskeforening har blant annet fått ny kledning. Det har byggklassen og lærerne fra TILA på Malakoff sørget for. - Klikk for stort bildeKlubbhuset til Vestby jeger- og fiskeforening har blant annet fått ny kledning. Det har byggklassen og lærerne fra TILA på Malakoff sørget for. Robert Askland Arbeidsgjengen tok på seg både nybygg, kledning og maling. - Klikk for stort bildeArbeidsgjengen tok på seg både nybygg, kledning og maling. Robert Askland