TIP går til filmen

Hvordan bore og gjenge opp i mekanisk industri? Gutta på TIP instruerer - nå også på film som skal ut til hele landet i ndla.no.

Elevene venter bak kamera mens Tarjei er i opptak. - Klikk for stort bildeElevene venter bak kamera mens Tarjei er i opptak. Merete Kildahl

Norsk digital læringsarena (ndla.no) lager instruksjonsvideoer og legger ut til hele landet på sine sider. Nå vil altså fagleder Tarjei Grøan og to av hans elever på teknikk og industriell produksjon sørge for oppdaterte versjoner. Fredag i uke 48 var det opptak i verkstedet på Malakoff.

- Jeg synes det er viktig at elevene kan gå inn på ndla.no og få enkle instruksjonsvideoer, derfor stiller vi opp, sier Grøan. De to sporty elevene hans, Syver Janitz og Kevin Tømmermo, gjør også det.

Ndla er fornøyde med velviljen fra TIP på Malakoff. Nå blir det laget ny video om boring og gjenging.

Her kan du etter hvert finne videoen fra Malakoff: ndla.no

Tarjei Grøan og elev Syver Janitz får instrukser fra manusforfatter Holger Fangel i ndla.no. - Klikk for stort bildeTarjei Grøan og elev Syver Janitz får instrukser fra manusforfatter Holger Fangel i ndla.no. Merete Kildahl