Vakker pop-jazz i kantina

Singer og songwriter Marthe Wang med band underholdt elevene i kantina mandag. Hun bød på vakker popjazz med innholdsrike tekster.

Klikk for stort bildeMarthe skriver alle tekster og melodier selv. Merete Kildahl

Marthe Wang er en singer/songwriter fra Bergen med bakgrunn i Oslo Gospel Choir.  Hun var ferdig utdannet fra Norges Musikkhøgskole i 2014 hvor hun studerte jazz-sang og musikkpedagogikk. Musikken hennes har blitt beskrevet som «en perfekt blanding av popperler med jazzvendinger», mens andre mener hun kan bli hele Norges favorittartist. Singlene «Til Deg» og «Følg meg» har gått sin seiersgang på radio. Albumet «Ut og se noe annet» (2017) har fått strålende anmeldelser. Marthe er en unik tekstforfatter med klokkeklar stemme. Sammen med sine musikere, fremfører hun låtene på en levende og nær måte.

Dette viste hun og bandet da de besøkte Malakoff som ledd i Den kulturelle skolesekken i Viken. Bandet besto denne gangen av Jonas Kilmork Vemøy (trompet), Andreas Haga (bass) og David Alexander Sjølie (gitar).

Klikk for stort bildeMarthe Wang med band underholdt i kantina mandag. Merete Kildahl  Klikk for stort bildeJonas Kilmork Vemøy vartet opp med klassespill på trompet. Merete Kildahl