Velkommen til Åpen dag!

Onsdag 7.februar inviterer Malakoff videregående skole til Åpen dag og solidaritetsaksjon. Alle foreldre, søsken og naboer er velkomne. I tillegg er foreldre til elever i 10.klasse i Mosseregionen spesielt invitert.

Byggfagelevene inviterer til åpent verksted og bidrar med egne blomsterkasser på Åpen dag og solidaritetsaksjonen onsdag 7.februar. Her representert ved Marius Både (f.v.), Sebastian Thamdrup og Ole Krstian Holm. - Klikk for stort bildeByggfagelevene inviterer til åpent verksted og bidrar med egne blomsterkasser på Åpen dag og solidaritetsaksjonen onsdag 7.februar. Her representert ved Marius Både (f.v.), Sebastian Thamdrup og Ole Krstian Holm. Merete Kildahl

Jesper er elev ved Malakoff. Sist høst besøkte han hjelpeprosjektet til skolen i Giribe i Kenya. - Klikk for stort bildeJesper er elev ved Malakoff. Sist høst besøkte han hjelpeprosjektet til skolen i Giribe i Kenya. Åpen dag er et tilbud til alle som lurer på hva vi jobber med og kan tilby på Malakoff. Alle verksteder og arbeidsrom på yrkesfag er åpne. I tillegg vil det være fagtorg i kantina, der alle fagene vi underviser i blir presentert. 10.klasse foreldre får et eget infomøte kl. 17.30.

Samme dag er det solidaritetsaksjon for skolens prosjekt, et eget caresenter for hjemløse skolebarn i Giribe i Kenya. Her stiller elever og lærere opp i et eget solidaritetsløp rundt skolen, det blir lynlotteri og auksjon og egne salgsboder av produkter elevene har laget. I tillegg vil elever være bøssebærere.

Kantina serverer varm middag og gir halvparten av inntekten til solidaritetsaksjonen.

- Vi håper mange finner veien til skolen denne dagen, både for å bli kjent med oss og for å bidra til solidaritetsaksjonen, sier rektor Sigrid Sandvand. Hun ønsker alle velkommen.

Michael Putkiewicz setter farge på fuglekassene han og medelevene vil selge på Åpen dag og solidaritetsaksjonen. - Klikk for stort bildeMichael Putkiewicz setter farge på fuglekassene han og medelevene vil selge på Åpen dag og solidaritetsaksjonen. Merete Kildahl

Anne May Sandvik Olsen