Velkommen til åpen skole

Lurer du på hva Malakoff videregående skole kan tilby av studieretninger og utdanningsmuligheter? Onsdag 5.februar inviterer vi til åpne verksteder og klasserom.

Klikk for stort bildeVi kan tilby ambulansfag. Trine Sirnes

Skolen er åpen for alle som ønsker å se hva vi kan tilby. Vi flytter undervisningen til ettermiddagen og du kan få oppleve aktiviteter både i verksteder og klasserom. Elevguider og ansatte gleder seg til å vise fram skolen vår fra klokka 16.00. Du kan spørre våre engasjerte lærere om alt du lurer på og få gode råd og tips.

Foresatte og elever på 10. trinn ønskes særlig velkommen til et informasjonsmøte i skolens kantine kl. 17.30.

Hvis du ikke har rukket å spise middag eller ta ettermiddagskaffen, selges det varmmat, kaffe og kaker til inntekt for Malakoffs solidaritetsaksjon, som arrangeres samme dag. Inntektene går til barn og unge som vi støtter i Giribe i Kenya.

Her kan du lese mer om opplæringstilbudene våre

Alle er hjertelig velkommen!

Klikk for stort bildeVi har elektrofag. Trine Sirnes  Klikk for stort bildePå studiespesialisering er realfagene noe du kan fordype deg i. Trine Sirnes  Klikk for stort bildeVi har byggfag med muligheter til å fordype seg innen flere bygg- og anleggsfag. Trine Sirnes  Klikk for stort bildeBilmekaniker er bare ett av yrkene du får innføring i ved TIP (Teknikk og industriell produksjon). Trine Sirnes   Klikk for stort bildeHos oss kan du ta utdanning som tannhelsesekretær. Trine Sirnes  Klikk for stort bildeVi har egen spinningsal knyttet til kropssøving. Trine Sirnes