Vi er Sweet Cakes

Ni elever på TILA lager egen elevbedrift. Hos dem kan du bestille nybakte kaker til helga. Sweet Cakes kaller de bedriften sin.

Thinh, Ida og Caroline lager blant annet eplekake på bestilling i sin nye elevbedrift, Sweet Cakes. - Klikk for stort bildeThinh, Ida og Caroline lager blant annet eplekake på bestilling i sin nye elevbedrift, Sweet Cakes. Merete Kildahl

På helse- og oppvekstgruppa i TILA har de laget sin egen elevbedrift. Her tar de imot bestilling på kaker og bruker skolekjøkkenet til å bake.

- Vi baker etter bestilling en torsdag i måneden og leverer kakene på fredag. Første levering er fredag 28/9, forteller elevene.

De tar imot bestilling ved at de henger opp lapp på personalrommet de ukene de skal bake. Kakene må bestilles seinest klokka 12 på onsdag.

- Dere kan også bestille ved å sende e-post til oss eller via hjemmesiden vår. Hvis det blir veldig mange bestillinger er det førstemann til mølla, bemerker de engasjerte bedriftslederne.

De synes det er gøy å bake kaker og samtidig tjene penger. For å få til dette må de samarbeide og lære seg å organisere.

Gulrotkake, eplekake og brownies kan heretter bestilles på e-post: Sweetcakestila@gmail.com

Her kan du besøke hjemmesiden deres.

Disse har laget egen elevbedrift: bak f.v. Morten, Caroline, Thinh. Foran f.v. Sara, Malin, Sandra og Ida. - Klikk for stort bildeDisse har laget egen elevbedrift: bak f.v. Morten, Caroline, Thinh. Foran f.v. Sara, Malin, Sandra og Ida. Merete Kildahl

Her går røra til gulrotkaka i formen. - Klikk for stort bildeHer går røra til gulrotkaka i formen. Merete Kildahl

Ingjerd Havik