Velkommen til biblioteket

Biblioteket er åpent mandag til torsdag kl. 07.40 - 15.30 og fredag kl. 07.40 - 14.30.

. - Klikk for stort bilde

Biblioteket er en aktiv og hyggelig arbeidsplass og en ressurs for alle elevene på skolen. Bibliotekarene på Malakoff heter Samantha og Lone. En dag i uka møter du også Mikael, som er skolens kontorlærling.

Visste du at av å lese skjønnlitteratur blir du en raskere leser, får et større ordforråd og greier deg bedre i skolefag? Derfor jobber vi aktivt med litteraturformidling. Vi hjelper deg gjerne med å finne gode bøker både til skolearbeid og fritid. Du vil også treffe oss bibliotekarer i klasserommet hvor vi underviser i blant annet informasjonssøk, kildekritikk og kildehenvisninger.

Kom innom, ring oss på tlf. 69 242251 eller send e-post til biblioteket-malakoff@ostfoldfk.no om du vil ha hjelp eller lurer på noe.

Vi gleder oss til å treffe deg!

Lone Eva Gregersen Johansen
Samantha Josephine Sulit Nysted