Velkommen til biblioteket

Bibliotektjenester i Korona-tiden

Biblioteket holder åpent for å skrive ut, låne bøker og få veiledning etter avtale.
Kontakt oss på biblioteket-malakoff@ostfoldfk.no eller 97637570 (Lone) eller 97786338 (Else Dagfrid)

Bokhylla.no

Elever og lærere får nå tilgang til bøker, aviser og tidsskrift gjennom Nasjonalbiblioteket. Gå inn på denne siden og logg inn med Feide, velg Østfold fylkeskommune og logg inn med ditt vanlige brukernavn og passord.

Om biblioteket

Biblioteket er en aktiv og hyggelig arbeidsplass og en ressurs for alle elevene på skolen. Bibliotekarene på Malakoff heter Else Dagfrid og Lone. En dag i uka møter du også Anne Sofie, som er skolens kontorlærling.

Visste du at av å lese skjønnlitteratur blir du en raskere leser, får et større ordforråd og greier deg bedre i skolefag? Derfor jobber vi aktivt med litteraturformidling. Vi hjelper deg gjerne med å finne gode bøker både til skolearbeid og fritid. Du vil også treffe oss bibliotekarer i klasserommet hvor vi underviser i blant annet informasjonssøk, kildekritikk og kildehenvisninger.

Åpningstider: mandag til torsdag kl. 07.45 - 15.30 og fredag kl. 07.45 - 14.30.

Kom innom, ring oss på tlf. 69 24 22 51 eller send e-post til biblioteket-malakoff@ostfoldfk.no om du vil ha hjelp eller lurer på noe.

Vi gleder oss til å treffe deg!

Lone Eva Gregersen Johansen
Else Dagfrid Bratland